Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:CatalàSeleccionar idioma
Cercar

Dies mundials

foto
Disponible a: cas, eus, gal 

Dia Mundial del Rentat de Mans

El Dia Mundial del Rentat de Mans se celebra a tot el món el 15 d'octubre, per recordar la importància que té per a la salut un gest tan senzill com rentar-se les mans amb aigua i sabó. La manca d'una higiene adequada a les mans provoca cada dia molts problemes de salut, tant a països rics com a països en desenvolupament, tot i que les conseqüències en aquests últims son molt més greus.
foto
Disponible a: cas 

Aniversari d'UNICEF

L'11 de desembre del 1946 l'Assemblea General de les Nacions Unides, en la seva primera sessió, va crear el "United Nations International Children's Emergency Fund" (UNICEF) confiant-li el mandat de promoure la protecció dels drets dels infants, d'ajudar a satisfer les seves necessitats bàsiques i d'augmentar les oportunitats que se'ls ofereixen perquè assoleixin tot el seu potencial.

foto
Disponible a: cas, eus 

Dia Internacional de l'Idioma Matern

Encara que només coneixem alguns idiomes, al món es parlen milers d'idiomes diferents. Hi ha idiomes majoritaris, però molts d'ells només els parlen unes poques persones. Et pots imaginar com seria parlar un idioma que només tu i la teva família coneguéssiu? Què passaria quan ja no quedés ningú que parli la teva llengua? En quin idioma t'ensenyarien a l'escola?

 

foto
Disponible a: cas, eus 

Dia d'Àfrica

Cada any el 25 de maig, el Dia d'Àfrica marca l'aniversari de la fundació de l'Organització de la Unitat Africana, la qual durant gairebé quatre dècades ha estat la veu d'Àfrica en l'escenari internacional i un advocat a casa per al progrés i la pau.

Pàgina 1 de 17 | Següent | Última   |  Anar a:   Anar a
Data actual
Juliol
  
26
Juliol de 2014
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
03 de Juliol

Dia Internacional de les Cooperatives

El Dia Internacional de les Cooperatives es va proclamar el 1995 per part de l'Assemblea General de les Nacions Unides com a commemoració dels cent anys de l'Aliança Cooperativa Internacional, grup que reuneix les cooperatives de més de 100 països i posseeix l'enorme xifra de 700 milions de membres. 11 de Juliol

Dia Mundial de la Població

S'estima que va ser l'11 de juliol de 1987 quan la població mundial va arribar a la xifra de 5.000 milions de persones. A partir d'aquesta data, per iniciativa de l'Organització de les Nacions Unides, se celebra el Dia Mundial de la Població.

 Accessibilitat W3C Nivell AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2014 UNICEF Espanya