Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:CatalàSeleccionar idioma
Cercar

Dies mundials

foto
Disponible a: cas, eus, gal 

Dia Mundial del Rentat de Mans

El Dia Mundial del Rentat de Mans se celebra a tot el món el 15 d'octubre, per recordar la importància que té per a la salut un gest tan senzill com rentar-se les mans amb aigua i sabó. La manca d'una higiene adequada a les mans provoca cada dia molts problemes de salut, tant a països rics com a països en desenvolupament, tot i que les conseqüències en aquests últims son molt més greus.
foto
Disponible a: cas, val, eus, gal 

Dia Internacional de la Solidaritat Humana

Aquest dia ens recorda que la solidaritat és un dels valors fonamentals i universals en què haurien de basar-se les relacions entre els pobles. A més, ens anima a desenvolupar actituds solidàries que ajudin a millorar el nostre entorn i ens comprometin a solucionar els problemes del nostre entorn.
foto
Disponible a: cas, eus 

Dia Internacional dels Immigrants

Els moviments migratoris a gran escala han crescut molt els últims anys. Actualment, prop de 150 milions de persones viuen i treballen fora dels seus països d’origen. Espanya, d’on no fa gaire moltes persones marxaven per buscar una vida millor al nord d'Europa o a Amèrica, s’ha convertit avui dia en un dels països que reben més immigrants del món. 

foto
Disponible a: cas 

Aniversari d'UNICEF

L'11 de desembre del 1946 l'Assemblea General de les Nacions Unides, en la seva primera sessió, va crear el "United Nations International Children's Emergency Fund" (UNICEF) confiant-li el mandat de promoure la protecció dels drets dels infants, d'ajudar a satisfer les seves necessitats bàsiques i d'augmentar les oportunitats que se'ls ofereixen perquè assoleixin tot el seu potencial.

Pàgina 1 de 17 | Següent | Última   |  Anar a:   Anar a
Data actual
Febrer
  
25
Febrer de 2017
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
06 de Febrer

Dia Mundial de Tolerància Zero a la Mutilació Genital Femenina

El 6 de febrer se celebra aquest dia per informar i sensibilitzar sobre la necessitat d'eliminar aquesta pràctica que, lluny de ser una riquesa cultural, causa un enorme patiment físic i psicològic a 130 milions de nenes i dones en el món.21 de Febrer

Dia Internacional de l'Idioma Matern

Encara que només coneixem alguns idiomes, al món es parlen milers d'idiomes diferents. Hi ha idiomes majoritaris, però molts d'ells només els parlen unes poques persones. Et pots imaginar com seria parlar un idioma que només tu i la teva família coneguéssiu? Què passaria quan ja no quedés ningú que parli la teva llengua? En quin idioma t'ensenyarien a l'escola?

 Accessibilitat W3C Nivell AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2017 UNICEF Espanya