Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:CatalàSeleccionar idioma
Cercar

Dies mundials

foto
Disponible a: cas, eus, gal 

Dia Mundial del Rentat de Mans

El Dia Mundial del Rentat de Mans se celebra a tot el món el 15 d'octubre, per recordar la importància que té per a la salut un gest tan senzill com rentar-se les mans amb aigua i sabó. La manca d'una higiene adequada a les mans provoca cada dia molts problemes de salut, tant a països rics com a països en desenvolupament, tot i que les conseqüències en aquests últims son molt més greus.
foto
Disponible a: cas, val, eus, gal 

Dia Internacional de la Solidaritat Humana

Aquest dia ens recorda que la solidaritat és un dels valors fonamentals i universals en què haurien de basar-se les relacions entre els pobles. A més, ens anima a desenvolupar actituds solidàries que ajudin a millorar el nostre entorn i ens comprometin a solucionar els problemes del nostre entorn.
foto
Disponible a: cas, eus 

Dia Internacional dels Immigrants

Els moviments migratoris a gran escala han crescut molt els últims anys. Actualment, prop de 150 milions de persones viuen i treballen fora dels seus països d’origen. Espanya, d’on no fa gaire moltes persones marxaven per buscar una vida millor al nord d'Europa o a Amèrica, s’ha convertit avui dia en un dels països que reben més immigrants del món. 

foto
Disponible a: cas 

Aniversari d'UNICEF

L'11 de desembre del 1946 l'Assemblea General de les Nacions Unides, en la seva primera sessió, va crear el "United Nations International Children's Emergency Fund" (UNICEF) confiant-li el mandat de promoure la protecció dels drets dels infants, d'ajudar a satisfer les seves necessitats bàsiques i d'augmentar les oportunitats que se'ls ofereixen perquè assoleixin tot el seu potencial.

Pàgina 1 de 17 | Següent | Última   |  Anar a:   Anar a
Data actual
Maig
  
29
Maig de 2017
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
03 de Maig

Dia Mundial de la Llibertat de Premsa

Avui dia, quan llegim algun article a la premsa o veiem un reportatge a la televisió, rebem informació amb diversos enfocaments, opinions i punts de vista. Cada mitjà de comunicació ens mostra un esdeveniment des d'una perspectiva diferent. No obstant això, hi ha molts països on els periodistes no tenen la llibertat de poder expressar el que pensen, i si ho fan corren grans riscos com amenaces, segrestos i inclús en moltes ocasions fins a perdre la vida.

 15 de Maig

Dia Internacional de les Famílies

Encara que avui dia la composició de les famílies varia molt, la família encara continua sent considerada universalment com la unitat bàsica de la societat. L'Organització de les Nacions Unides reconeix i afirma la importància de la família com un lloc privilegiat per a l'educació, i amb l'objectiu d'augmentar el grau de conscienciació sobre els temes relacionats amb la família, el 15 de maig va ser declarat per l'ONU el Dia Internacional de les Famílies.

 17 de Maig

Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

Les persones sempre hem tingut la necessitat de comunicar-nos i per això hem fet servir diferents mètodes, des de senyals de fum, acústiques, òptiques, fins a animals de transport que portaven els nostres missatges.

 22 de Maig

Dia Internacional de la Diversitat Biològica

El 19 de desembre de 1994, l'Assemblea General va proclamar el 22 de maig, data d'entrada en vigor del Conveni sobre la Diversitat Biològica, Dia Internacional de la Diversitat Biològica (resolució 49/119). 25 de Maig

Dia d'Àfrica

Cada any el 25 de maig, el Dia d'Àfrica marca l'aniversari de la fundació de l'Organització de la Unitat Africana, la qual durant gairebé quatre dècades ha estat la veu d'Àfrica en l'escenari internacional i un advocat a casa per al progrés i la pau.31 de Maig

Dia Mundial Sense Tabac

El tabac s'està convertint ràpidament en la primera causa de mort. Tothom sap que fumar és nociu. Cada dia es publiquen nous estudis que demostren els riscos del consum de tabac, i apareixen notícies com aquestes: '4 milions de morts annuals al món es deuen al consum de tabac', 'Els fumadors que comencen a fumar durant l'adolescència i segueixen fumant amb regularitat tenen el 50% més de probabilitats de morir a causa del tabac'.Accessibilitat W3C Nivell AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2017 UNICEF Espanya