Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:CatalàSeleccionar idioma
Buscar

Organiza tu campaña


IDEAS

¡SOMOS AGUA!: Participa junto con tu clase en una representación simbólica de solidaridad con la infancia de Níger. Por ejemplo, podéis hacer una figura humana en relación con el agua; una gota, una fuente, o lo que queráis. Incluso podéis pintaros la cara de azul, o vestiros del color del agua. Haz una fotografía y compártela con otros centros a través de la Web. También puedes enviar una video-gota con un mensaje de apoyo o una reflexión sobre el tema.

Correm unint gotes

És molt senzill convertir una activitat esportiva en una bona causa. Només cal una mica de motivació, una mica d'organització i moltes ganes d'esforçar-se per unir gotes que enviarem on més facin falta. Organitzeu al vostre centre luna cursa de l'aigua, i col.laboreu aamb la campanya Gotes per al Níger. Pot arribar a ser molt divertit! 

[+] VER_MAS

Disponible en: cas, gal

Aigua i educació al Níger

Encara que des de la perspectiva dels països industrialitzats, el dret a l'educació i el dret a l'aigua no estan relacionats, la veritat és que la manca d'aigua i instal•lacions de sanejament a les escoles té molt a veure amb l'abandonament escolar primerenc al Níger, especialment el de les nenes. Durant el curs escolar 2012-2013, la campanya Gotes per al Níger centra els seus esforços a aconseguir que la població més vulnerable del país tingui accés a l'educació.

[+] VER_MAS

Disponible en: cas, val, eus, gal

La història de Rachida

Com creieu que, Rachida, superarà les seves dificultats?. Vosaltres decidiu el final d'aquesta història.

[+] VER_MAS

Disponible en: cas

En Cucho i la bona notícia

Nova entrega del genial Cucho amb la qual descobrir la importància dels valors universals com la solidaritat i la cooperació.

Carmen Gil i Jacobo Mukiz, a través dels seus textos i il·lustracions, ens ofereixen uns valuosos recursos didàctics per desenvolupar a l'aula l'enorme potencial educatiu del conte infantil.

[+] VER_MAS

Disponible en: cas, eus, gal

PLANTILLAS

Plantilla Gotes

Plantilla Gotes

Fotocopieu la fitxa Gotes, retalleu i pinteu les gotes petites. A totes aquestes gotes hi aniran els missatges
amb els vostres desitjos de salut per a tots els nens i les nenes del món.

[+] DESCARGA

Dorsal i butlletí per a la Cursa de l'Aigua

Dorsal i butlletí per a la Cursa de l'Aigua

Butlletí d'inscripció i dorsal del participant per a la cursa de Gotes

[+] DESCARGA

Col·laboració campanya Gotes per al Níger

Les donacions recollides s'han d'enviar al següent compte:

Banco Santander: 0049-1892-67-2910381058 Cal indicar, de forma clara, el nom del centre i la referència "Gotes per al Níger". Feu-nos arribar una comunicació conjunta a UNICEF signada per un/a responsable del centre i un/a representant dels alumnes, adjuntant el resguard de l'ingrés corresponent. FAX UNICEF: 91314747 E-mail: escuelas@unicef.es

La inscripció a la campanya no compromet el desenvolupament de les activitats, ja que aquestes tenen un caràcter voluntari.                    

Recursos educatius

Gotas de aguaAccediu als recursos multimèdia per utilitzar a l'aula i descarregueu els quaderns d'activitats per a l'educació infantil, primària i secundària.

Accesibilidad W3C Nivel AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2017 UNICEF España