Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:CatalàSeleccionar idioma
Cercar

Recursos educatius

foto
 

PARTICIPA EN LA V CURSA DE L’AIGUA GOTES PER AL NÍGER

Accepta la invitació de José Manuel Calderón i organitza un esdeveniment esportiu amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. És molt senzill convertir un esdeveniment esportiu en una bona causa. Només cal una mica de motivació, una mica d’organització i moltes ganes  d’esforçar-se per unir gotes que enviarem on fan més falta.
foto
 

Gotes per al Níger: aigua i educació

José Manuel Calderón, jugador de la Selecció Espanyola de Bàsquet i dels Detroit Pistons, ens ensenya allò que és força difícil aconseguir en moltes escoles del món. Col.labora amb la Campanya Gotes per al Níger i contribueix a canviar les coses.

Més informació: www.enredate.org/gotes

 
foto
 

Cartells de la V Cursa Gotes per al Níger: L'aigua ens porta a l'escola

Accepta la invitació d'en Pocoyó i José Calderón i organitza un esdeveniment esportiu amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. És molt senzill convertir una activitat esportiva en una bona causa. Només cal un xic de motivació, una mica d'organització i moltes ganes d'esforçar-se per reunir gotes que enviarem allà on més calen. Organitza al teu centre la Cursa Gotes per al Níger.
foto
 

Pocoyó: cartell per promoure la cursa Gotes per al Níger

En Pocoyó i els seus amics volen animar els més petits a celebrar el Dia de l'Aigua (22 de març) corrent pel dret a l'aigua de tots els nens i les nenes. Participa a la campanya Gotes per al Níger!
Pàgina 1 de 4 | Següent | Última   |  Anar a:   Anar a
Accessibilitat W3C Nivell AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2015 UNICEF Espanya