Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:ValenciàSelecció d'idioma
Cercar

quadern d'activitats

Presentació per projectar: Més que paraules

L’ús que fem del llenguatge pot determinar la nostra realitat quotidiana, la manera en què veiem el món i com ens relacionem amb els altres. Quan ens referim a les persones migrants i refugiades, reflectim els nostres esquemes de pensament personals o col·lectius i contribuïm a aixecar o enderrocar barreres al voltant d’aquestes persones. També és important la manera en què cada persona es refereix a si mateixa: “Si m’instal·lo en un altre país, em considero migrant?, refugiada?, viatgera?...”.

Disponible a: cas, cat, eus, gal


Per què hi ha arbres que conserven les fulles a l’hivern?

Este conte popular sobre per què hi ha arbres que perden les fulles a la tardor ens pot servir per a parlar de l’acollida. Per què a vegades no ajudem els altres? Per què hem d’ajudar-los? Què senten els personatges? A qui ens volem assemblar?

Disponible a: cas, cat, eus, gal


V Carrera Gotes per al Níger: L'aigua ens porta a escola - Cartells

Accepta la invitació de Pocoyó i de José Manuel Calderón i organitza alguna activitat esportiva amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. És molt fàcil convertir una activitat esportiva en una bona causa. Només cal una miqueta de motivació, un poc d’organització i moltes ganes d’esforçar-se per arreplegar gotes que enviarem allà on fan més falta.

Disponible a: cas, cat, eus, gal


Celebra el Dia de la Infància amb Pocoyó: barret de festa

Pocoyó i els seus amics et conviden a celebrar el Dia Universal de la Infància (20 de novembre). Aquest dia és l'aniversari dels drets de tots els nens i nenes del món. Celebrem-ho!

Disponible a: cas, cat, eus, gal


L'aigua és rara

Descobrix les propietats físiques, químiques i biològiques de l’aigua. Característiques que la convertixen en una substància molt especial en el planeta Terra i que tenen implicacions socials transcendents.

Disponible a: cas, cat, eus, gal


Pàgina 1 de 6 | Següent | Última   |  Vés a:   Vés a
Quaderns d'activitats per al professorat
Publicacions
Accessibilitat W3C Nivell AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2017 UNICEF Espanya