Cerrar
Enr�date
Unicef
Idioma:ValenciàSelecció d'idioma
Cercar

Correm contra la desnutrició infantil

Disponible a: cas, cat, eus, gal

foto
Accepta la invitació de Pepe Reina i organitza una activitat esportiva amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. És molt fàcil convertir una activitat esportiva en una bona causa. Només cal una miqueta de motivació, un poc d’organització i moltes ganes d’esforçar-se per a arreplegar gotes que enviarem on fan més falta. Organitza en el teu centre educatiu la Carrera Gotes per al Níger.

Les carreres Gotes per al Níger ja fa uns quants anys que unixen infants de centres escolars d’arreu del país amb un objectiu comú: ajuntar gotes de solidaritat destinades a projectes de supervivència infantil al Níger, el país més pobre del planeta.


Anima’t a participar-hi i no oblides enviar-nos fotos de l’activitat!

 

Recursos educatius

Descarrega la guia0 comentaris

Llig els comentaris d'altres usuaris, o bé deixa un comentari
Comentaris
Próximamente celebramos el Día Universal de la Infancia (20 de noviembre)
Organiza tu carrera solidaria

Creem el passaport:

Els passaports porten l’empremta dels països que hem visitat i les cultures que hem conegut. I si capgirem el passaport i deixem que gent d’aquests països i cultures formin part del passaport i deixin en nosaltres la seva empremta?

Entre tots crearem un passaport molt especial en què no importen els països visitats, sinó les persones que acollim en el passaport.

Descarrega-te'n ara el passaport
Activitats i recursos: Passaport d'humanitat
Els drets dels infants migrants i refugiats

En aquesta guia per a docents t’oferim idees i eines per tractar aquesta temàtica. Intentem respondre a algunes preguntes, ja siguin de naturalesa conceptual, de precisió terminològica, d’aprenentatge emocional o de motivació a l’acció i el servei. La guía se complementa con una serie de actividades por etapa educativa que permiten desarrollar el tema con más profundidad.Descarrega-te'n ara tots els materials
Accessibilitat W3C Nivell AA     Creative Commons  Creative Commons(by)
Enrédate 2000 - 2017 UNICEF Espanya